2014-01-22 19:12:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Περιπολίες με δίκυκλα στο λιμάνι
Συνολικά 32 δίκυκλα, που θα καλύψουν επιχειρησιακές ανάγκες περιπολίας του Λιμενικού Σώματος, πρόκειται να διατεθούν στις... λιμενικές αρχές σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και στην Πάτρα.

Ουσιαστικά δημιουργείται μια πιο ευέλικτη ομάδα λιμενικών σε λιμάνια αιχμής, στα πρότυπα της ομάδας ΔΕΛΤΑ, που στόχο θα έχει την άμεση αντίδραση σε κρίσιμα περιστατικά, ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο χρόνος επέμβασης.

Πρόκειται για δίκυκλα μεσαίου κυβισμού, που δίνουν τη δυνατότητα καλύτερης εποπτείας των χώρων του λιμανιού της Πάτρας. Η αγορά των δικύκλων έγινε το προηγούμενο διάστημα με απορρόφηση πόρων κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων και κατά 25% από εθνικούς πόρους. Ο αριθμός των δικύκλων που θα διατεθούν στην Πάτρα θα αποφασιστεί από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. Η ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών λιμενικών αρχών ήταν επιτακτική, καθώς τα δίκυκλα που είχαν διατεθεί στην Τροχαία του Λιμεναρχείου ήταν παλαιά και σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι αξιωματικοί αναγκάζονταν να πληρώνουν από την τσέπη τους τη συντήρησή τους.

Ο κινητήρας των δικύκλων αποδίδει 64 ίππους και φέρουν αξιόπιστο σύστημα ανάρτησης και πέδησης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευστάθεια και ασφάλεια για τους αναβάτες.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα bitcoins πάνε Λας Βέγκας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα bitcoins πάνε Λας Βέγκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ