2014-01-22 22:19:08
Φωτογραφία για Φ. Κρανιδιώτης: Ο Παπαδημούλης πουλάει αριστεριλίκι στους ψηφοφόρους που θεωρεί χαχόλους
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το στέλεχος της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης έναντι του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ενώ σχολιάσε και τα νέα δημοσκοπικά ευρήματα, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης ερωτηθείς σχετικά με διαδικτυακές αναφορές που έκανε εναντίον του κ. Παπαδημούλη, απάντησε: “Είναι γνωστή η αγάπη που έχω στην ψευτοπροοδευτική Αριστερά του χαβιαριού και του Κολωνακίου, αυτό όμως το οποίο ήταν το γεγονός που με έκανε να ασχοληθώ ξανά με τον κ. Παπαδημούλη και την υποκριτική πολιτική του συμπεριφορά, ήταν μια απρέπεια την οποία επανέλαβε για πολλοστή φορά.

Δηλαδή ο κ. Παπαδημούλης ακολουθεί την εξής τακτική. Βγαίνει σε μία εκπομπή, όπου έκανε επίθεση στο πρόσωπό μου με ανοησίες για χρυσαυγιτισμό και κάτι άλλες μπούρδες τέλος πάντων και νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση ήταν αυτή προς το πρόσωπό του, διότι δεν θεωρώ και πολύ σοβαρές τις πολιτικές του απόψεις είναι η αλήθεια
. Αλλά το να είναι σε εκπομπή τρεις ώρες απέναντί μου και να κάθεται μετρώντας τις γωνίες ως χαμηλοβλεπούσα και να μη βγάζει άχνα και κάθε φορά που βγαίνει σε άλλες εκπομπές να επιτίθεται με αυτές τις ελεεινολογίες, οι οποίες υποδεικνύουν και μια ολοκληρωτική αντίληψη, για να δούμε και ποιός είναι ο φασίστας, εγώ αυτό δεν το ανέχομαι από κανέναν και πολύ περισσότερο από έναν τύπο ο οποίος έχει 1.329.000 ευρώ στην τράπεζα και σε ομόλογα και πουλάει αριστεριλίκι στους χαχόλους ψηφοφόρους ή μάλλον στους ψηφοφόρους που θεωρεί χαχόλους.

Εύχομαι του χρόνου να είναι 2.600.000 στο πόθεν έσχες του, αλλά εν πάση περιπτώσει ο καθένας ανήκει εκεί που ανήκει, εγώ ανήκω στον χώρο της εργασίας, ο κ. Παπαδημούλης ανήκει στην ψευτοπροοδευτική αριστερά του Κωλονακίου“.

Κληθείς να σχολιάσει τα νέα δημοσκοπικά ευρήματα, που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και 3,5 μονάδες πάνω από τη ΝΔ, με ποσοστό στον 31,5%, ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε σε σοβαρές και μη σοβαρές δημοσκοπήσεις.

Τέλος, ερωτηθείς για τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρά τις προφυλακίσεις των Βουλευτών της, ο κ. Κρανιδιώτης αρκέστηκε στον πολιτικό και όχι στο νομικό σχολιασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ποτέ στην ιστορία η καταστολή δεν εξαφάνισε τα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Όταν οι αιτίες υπάρχουν, ακόμα και αν πάρεις τα πιο σκληρά και τα πιο ακραία μέτρα, οι ίδιες οι συνθήκες θα σου ξαναπαράγουν το ίδιο πρόβλημα. Θα πρέπει να ικανοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων. Η Χρυσή Αυγή έχει δύο στρατολόγους μεγάλους, ο ένας στρατολόγος είναι η οργή και ο άλλος είναι η αίσθηση της εθνικής ταπείνωσης και υπερηφάνειας…”.
alpha965.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ