2014-01-22 22:44:09
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
Στην αυριανή (23/1) τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση της Παρασκευής (24/1) με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια θα κριθεί η συμμετοχή του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην αποστολή.

Χωρίς προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Έισι Λο, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, χωρίς να νιώθει την παραμικρή ενόχληση στη μέση του.

Ο Αμερικανός, ανυπομονεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στη Βιτόρια, αλλά το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων σκέφτεται, ότι κάτι τέτοιο θα εμπεριείχε ρίσκο, αφού εκτός των άλλων δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.


Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στην αποστολή, έστω και για ψυχολογικούς λόγους δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Η τελική απόφαση, θα παρθεί μετά το πέρας και της αυριανής τελευταίας προπόνησης στην Ελλάδα που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί.

Μετά το αυριανό πρόγραμμα, η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης θα πάει κατευθείαν από το ΣΕΦ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς το μεσημέρι (14:50) θα αναχωρήσει για την Ισπανία. Πρώτη στάση θα είναι η Βαρκελώνη, στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν νέα πτήση για το Μπιλμπάο και από εκεί θα πάνε οδικώς στη Βιτόρια, στην πόλη που εδρεύει η Λαμποράλ Κούτσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ