2014-01-22 22:45:06
Φωτογραφία για Στα... χνάρια του κυκλώματος η αστυνομία
Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί η κλοπή μετάλλων στα χρόνια της κρίσης και στην Κρήτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που άγνωστοι δράστες έχουν αφαιρέσει μέταλλα από υλικά ύδρευσης των δήμων και φωτιστικών ενώ δεν έχουν διστάσει να κλέψουν και ολόκληρη καμπάνα.

Τέλος σε αυτή τη “μάστιγα” θέλουν να βάλουν οι αρχές με το πρόγραμμα “Ήφαιστος” που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Πρόκειται για ένα πανελλήνιο πρόγραμμα όπου μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας, του ΣΔΟΕ, της Περιφέρειας, της Πολεοδομίας κάνουν σαφάρι ελέγχων για να εντοπίσουν το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω απ' αυτές τις κλοπές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα στην Κρήτη, όπου οι αρχές “χτενίζουν” το νησί απ' άκρη σ' άκρη προκειμένου να ακολουθήσουν την διαδρομή των κλοπιμαίων μετάλλων.

Έχουν ελεγχθεί μεγάλες εταιρίες αλλά και μικρότερες, όπως ιδιοκτήτες μαντρών, ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκονται ήδη δύο άτομα που συνέλαβαν στο Ηράκλειο.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας οπότε και θα δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες του κυκλώματος μετάλλων.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ