2014-01-22 23:31:04
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Μολάων στους διακριθέντες μαθητές
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 έγινε στην Αθήνα ο Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών για την επιλογή ομάδας που θα συμμετάσχει στην 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών -Euro 2014.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχε μια τριμελής ομάδα από το Λύκειο Μολάων , η οποία είχε διακριθεί στον τοπικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν ομάδες από τα Λύκεια του Νομού Λακωνίας .

Οι ομάδες διαγωνίστηκαν πάνω σε πειραματικές δεξιότητες και πρακτικές που κατά γνωστικό αντικείμενο αναφέρονταν στις εργαστηριακές ασκήσεις Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας . Η τριμελής ομάδα του Λυκείου μας , η οποία αποτελείται από τους μαθητές της Β΄ Τάξης Αλειφέρη Γεώργιο, Γραμματικάκη Αδαμαντία και Κουσούλη Γεώργιο μας έκανε όλους περήφανους αφού κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση ισοβαθμίζοντας με την σχολή Μωραϊτη.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στη δεκαετή ιστορία του διαγωνισμού ένα περιφερειακό σχολείο και μάλιστα δημόσιο πέτυχε να κατακτήσει την Α΄ θέση .

O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μολάων εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους τρείς μαθητές αλλά και στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Καραστατίδη Παναγιώτη για την τόσο σημαντική πρωτιά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ