2014-01-23 00:18:56
Φωτογραφία για Ένα θέμα για την οθόνη κλειδώματος με το καιρό
Για το πως θα έχουμε το καιρό στο εσωτερικό της συσκευής μας έχουμε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες αλλά πολλοί από εσάς δεν θέλετε να δεσμεύετε χώρο με τα διάφορα widgets.

Έτσι λοιπόν αν είστε από αυτούς και θέλετε να έχετε τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος υπάρχει τρόπος αφού όπως γνωρίζετε τα θέματα που υπήρχαν μέχρι τώρα για την LS δεν λειτουργούν ακόμη.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να κατεβάσετε το tweak GroovyLock που θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του ModMyi

Τώρα κατεβάστε το θέμα miWeather από τον σύνδεσμο εδώ στον υπολογιστή σας

Μόλις το κατεβάσετε και κάνετε εξαγωγή τον φάκελο του θέματος θα πρέπει με ένα πρόγραμμα SFTP που χρησιμοποιείτε εσείς να τοποθετήσετε τον φάκελο στην διαδρομή Var/mobile/Library/GroovyLock

Αφού έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του iphone και στο tweak GroovyLock και επιλέξτε το θέμα σας που θα έχει εμφανιστεί εκεί πλέον.


Αυτό ήταν έχετε πλέον στην οθόνη κλειδώματος ένα όμορφο θέμα με εικόνες που αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση της ημέρας και του καιρού και πληροφορίες για αυτόν.

Για να αλλάξετε την τοποθεσία του θέματος με την δικιά σας πόλη επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και αφού γράψετε την πόλη σας στην μπάρα διευθύνσεων στο τέλος θα σας εμφανίζει έναν αριθμό με 8 ψηφία που είναι και ο κωδικός της πόλης σας

Αυτόν τον αριθμό τον αντιγράφεται και αντικαθίσταται αυτόν που υπάρχει στο αρχείο JS μέσα στον φάκελο του θέματος

Το αποτέλεσμα θα είναι όπως φαίνεται στο δικό μου iphone πιο πάνω argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ