2014-01-24 17:07:18
Φωτογραφία για ΤΟΥ... «ΓΑΖΩΣΑΝ» ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!
Η εικόνα της... γαζωμένης πρόσοψης του σπιτιού του στην Καταλονία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς ο πρώην πλέον πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Στην αποκάλυψη πως ο ίδιος και η οικογένειά του κινδύνευαν άμεσα προχώρησε ο Σάντρο Ροσέλ, μια ημέρα μετά την παραίτησή του εξαιτίας της «σκοτεινής» υπόθεσης μεταγραφής του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νου».

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «μπλαουγράνα» με σύντομη επιστολή του στα ΜΜΕ της Καταλονίας, αποκάλυψε: «Εδώ και αρκετό καιρό, εγώ και η οικογένειά μου υποφέραμε βουβά, δεχόμενοι απειλές και επιθέσεις που με έκαναν να αναρωτιέμαι αν θέτω σε κίνδυνο την οικογένειά μου επειδή συνέχιζα να είμαι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα».

Η αποκάλυψη έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη... σκοτεινό κεφάλαιο στην ήδη μυστήρια ιστορία της προεδρίας του Σάντρο Ροσέλ στους «μπλαουγκράνα», τον προεδρικό θώκο των οποίων ανέλαβε μετά την παραίτηση του Ζοάν Λαπόρτα, με τον τελευταίο να αποχωρεί λόγω οικονομικών ατασθαλειών που κόστισαν πολλά χρήματα στον σύλλογο της Καταλονίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ