2014-01-25 11:10:51
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ (ΚΑΙ) ΣΤΟΪΚΟΒΙΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ
Ο Εργοτέλης έκανε το μεγάλο... «μπαμ» με την απόκτηση του Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς για τα γκολπόστ του, ωστόσο στη Σερβία αναφέρουν ότι ο παίκτης θα παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό, ως πιθανός ...αντι-Ρομπέρτο!

Μπορεί να έχει δανεικούς ήδη τέσσερις παίκτες στον Εργοτέλη (και τον Μπαντιμπανγκά που είναι επίσης υπό παρακολούθηση), των οποίων και παρακολουθεί την πορεία, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα έχει για το υπόλοιπο της σεζόν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή των Κρητικών στα... ραντάρ του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους πρόκειται για τον 30χρονο γκολκίπερ, Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μετράει 50 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, όντας ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Σερβίας και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του θα παρακολουθείται... στενά από τους ερυθρόλευκους, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Φαίνεται πως ο Στοϊκοβιτς συγκαταλέγεται σε έναν από τους πιθανούς διαδόχους του Ρομπέρτο αν ο Ισπανός δεν συνεχίσει τελικά στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ