2014-01-25 18:43:38
Φωτογραφία για ''Λευκή'' ισοπαλία μεταξύ Καλλονής και Απόλλωνα
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν ΑΕΛ Καλλονής και Απόλλων Σμύρνης στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 13'.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς της ΑΕΛ Καλλονής και του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ το οποίο άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" παρότι αγωνίστηκε από το 13' με παίκτη λιγότερο, είχε καλύτερες ευκαιρίες και είχε και δοκάρι με τον Φαρινόλα στο 47'. Ο Απόλλων έφτασε στους 21 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λέσβου στους 26.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος πιο δραστήριος από την ΑΕΛ Καλλονής, αλλά και άτυχος καθώς έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες, κάτι το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή είχε και ένα δοκάρι με τον Φαρινόλα και ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Λέσβου όταν προσπάθησε να βγει στην επίθεση έπεσε πάνω στον Τζόρβα.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Τσολάκης (Αθηνών)

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος (83' Καλτσάς), Ζακουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο (71' Γιορέντε), Κεϊτά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκναμπουγιού, Περόνε (66' Καζάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας (92' Καμαρά), Λουσέρο (79' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα (72' Πετρόπουλος), Ντάλμπεργκ.

Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης (24', ΑΕΛ Καλλονής), Λεοζίνιο (56', ΑΕΛ Καλλονής)-Αργυρόπουλος (37', Απόλλων Σμύρνης), Μίνγκας (57', Απόλλων Σμύρνης), Φαρινόλα (67', ΑΕΛ Καλλονής)

Κόκκινη κάρτα: Δεληζήσης (13', Απόλλων Σμύρνης)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση στο 3ο λεπτό όταν ο Ντάλμπεργκ έκανε το σουτ με τον Χογκ να μπλοκάρει την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα (3'), ο Μίνγκας έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 13' η ομάδα της Ριζούπολης έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο Δεληζήσης χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά, με τον Σπάθα να δου δείχνει σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρότι ο Απόλλων έπαιζε με δέκα παίκτες, συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 31' ο Τσοκάνης δοκίμασε το σουτ με τον Χογκ να διώχνει την μπάλα.

Η πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων στο ματς, ήταν στο 39' με τον Μανούσο από κοντά να κάνει το σουτ και τον Τζόρβα να αποκρούει.

Στο 42' ο Γκναμπουγιού ήταν αυτός για την ΑΕΛ Καλλονής που έκανε το σουτ με τον Τζόρβα να είναι και πάλι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Δοκάρι ο Φαρινόλα

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έφτασε πάρα πολύ κοντά στο γκολ. Στο 47' ο Φαρινόλα μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε και το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χογκ.

Η ΑΕΛΚ απάντησε στο 63' με το σουτ του Λεοζίνιο να είναι άστοχο, ενώ στο 77' ο Τζόρβας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μανούσου.

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Πετρόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΛ Καλλονής και τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνουν από έναν βαθμό.

MVP της αναμέτρησης

Ο Αλέξης Τζόρβας όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η απογοήτευση

Ο Γιώργος Δεληζήσης χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά και σωστά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από νωρίς.

Στατιστικά αγώνα0Goal 00Ασίστ 07Τελικές Προσπάθειες 72Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 34Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 11Κεφαλιές 33Αποκρούσεις 420Επεμβάσεις 116Κλεψίματα 614Φάουλ 165Οφσάιντ 32Κόρνερ 333Λάθη 298/20Γεμίσματα 8/28

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παρουσιάστηκε η νέα Ferrari
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παρουσιάστηκε η νέα Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ