2014-01-26 15:52:56
Φωτογραφία για Με τα Σκόπια στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Χάντμπολ η Ελλάδα
Η εθνική ανδρών κληρώθηκε με τα Σκόπια στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Κατάρ. Οι διπλοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο.

Η εθνική Σκοπίων , μια από τις λιγότερες επικίνδυνες αντιπάλους από τις εννιά που ήταν υποψήφιες, κληρώθηκε με την εθνική ανδρών στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2015.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 7 ή 8 Ιουνίου στην Ελλάδα και ο επαναληπτικός στις 14 ή 15 Ιουνίου στα Σκόπια. Η τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με ιδιαιτερότητες. Οι Σκοπιανοί συνηθίζουν να προκαλούν, να εκμεταλλεύονται τους αγώνες για πολιτικούς λόγους.

Θυμίζουμε πως μια από τις τελευταίες φορές που ένας ελληνικός σύλλογος χάντμπολ ταξίδεψε στα Σκόπια, ο Μέγας Αλέξανδρος το 2009, αποχώρησε από το τουρνουά στην πόλη Πρίλεπ εξαιτίας των εμφανίσεων της οικοδέσποινας με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε τιμωρήσει την ελληνική ομάδα με αποκλεισμό δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 10.000 ευρώ

Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Ουγγαρία- Σλοβενία, Ρουμανία- Σουηδία, Πολωνία- Γερμανία, Σερβία- Τσεχία, Ρωσία- Λιθουανία, Βοσνία- Ισλανδία, Αυστρία- Νορβηγία, Μαυροβούνιο- Λευκορωσία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ