2014-01-26 16:02:21
Φωτογραφία για Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ... ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΑ! (PHOTOS)
Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο Χουάν Μάτα διάλεξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την φανέλα με τον αριθμό «7» και όπως αποκαλύπτει δημοσιογράφος από την Κροατία ο Ισπανός μέσος είναι θαυμαστής του Έρικ Καντονά και μεγάλη του επιθυμία ήταν παίξει για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο δημοσιογράφος, Αντόνιο Μπεβαντά το 2010, μετά από ένα αγώνα της Ισπανίας U-21 με την αντίστοιχη Εθνική της Κροατίας έκανε μια συνέντευξη με τον Μάτα, αλλά πρόσεξε κάτι που του έκανε εντύπωση.

Κάποιος άλλος δημοσιογράφος έδωσε στον Μάτα μια φανέλα της Γιουνάιτεντ, συγκεκριμένα του Καντονά, και ο Ισπανός την έδωσε στην μητέρα του για να την βάλει σε μια τσάντα. Όταν ο Κροάτης ρώτησε τον Μάτα για την φανέλα, εκείνος παραδέχτηκε ότι είναι θαυμαστής του Καντονά και επιθυμεί μια μέρα να παίξει στο «Old Trafford».

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο "24Sata.hr" και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr":


Θυμάμαι ένα γλυκό περιστατικό με τον Ισπανό. Ήταν 12 Οκτωβρίου του 2010. Η ομάδα Νέων της Ισπανίας ήταν στο Varazdin, στην Κροατία, νίκησαν με 3-0. Ο Ράκιτς έχασε ένα δόντι. Ήταν ένας Ισπανός δημοσιογράφος, που ήταν μαζί με τον Μάτα και τον Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος μου είχε κανονίσει μια αποκλειστική συνέντευξη ενόψει και του αγώνα της Μπαρτσελόνα και της Βαλένθια που θα γινόταν σε μερικές μέρες στο «Καμπ Νόου».

Τότε όταν ο Μάτα βγήκε από τα αποδυτήρια ένας ρεπόρτερ του έδωσε μια κόκκινη μπλούζα, την οποία ο Μάτα την έδωσε στην μητέρα του να την βάλει σε μια τσάντα. Εμένα μου έμοιαζε ότι ήταν μια μπλούζα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Έρικ Καντονά, αλλά ήθελα να το τσεκάρω και με τον Μάτα.

«Είδα ότι έβαλες την μπλούζα στην τσάντα. Είναι μια μπλούζα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;», ρώτησα τον Ισπανό. Ο Μάτα γέλασε και μου απάντησε: «Ναι, είναι μια μπλούζα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι μεγάλος θαυμαστής».

Εκείνη την περίοδο ο Ισπανός μέσος διακρινόταν στην Βαλένθια και ήταν ένας από τους καλύτερους νέους μέσους στην Ευρώπη. «Ελπίζω ότι μια μέρα θα παίξω στο Old Trafford», πρόσθεσε ο Μάτα. Από τις λέξεις του είδα πόσο πολύ αγαπούσε την Γιουνάιτεντ και πόσο ήθελε να πάει στους «κόκκινους διαβόλους».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι 75 κανόνες του junk food
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι 75 κανόνες του junk food
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ