2014-01-26 16:37:19
Φωτογραφία για ΕΠΙΑΣΑΝ... ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ντέρμπι κορυφής στο Ρέντη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 7η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρώτου ομίλου και να είναι απόλυτος κυρίαρχος στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Θρύλου ήταν ανώτεροι από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, αν δεν ήταν σε μερικές περιπτώσεις άστοχοι.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 27' μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Μανθάτης, αλλά ο Χαντζάρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ό,τι δεν έγινε τότε, πάντως, συνέβη στο 45', όταν ο Μανθάτης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Αράπης από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιαννόπουλος εκτέλεσε φάουλ, με τον Πεχλιβανίδη να κάνει το 2-0 με κεφαλιά, ενώ στο 86' διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 όταν ο Παπανικολάου βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Έτσι ο Ολυμπιακός έπιασε τον Εργοτέλη στην κορυφή της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, μόνο που ο Θρύλος έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Τόλι, Νιάρρος, Ράντζα, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Χρήστου (73' Αμαραντίδης), Αράπης (65' Μεζίνι), Παπουτζίδης (55' Γιαννόπουλος), Χαντζάρας (73' Ντάσης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ