2014-01-26 20:15:33
Φωτογραφία για Μέτριο ματς στην Τρίπολη-Ισόπαλοι Αστέρας και ΟΦΗ
Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και τον ΟΦΗ να κρατάει ανέπαφη την εστία του και να φεύγει με τον βαθμό από την Αρκαδία.

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στους 36 βαθμούς και ο ΟΦΗ στους 26. Ο Αστέρας είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Οι φάσεις ωστόσο ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έγινε πιο απειλητικός, αλλά ο ΟΦΗ είχε σε καλή μέρα τον Φερνάντες και όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. 


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ταρανάς (Αθηνών), Βερρής (Λέσβου)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83' Κάφα), Σανκαρέ, Γκοιάν, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (62' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλαϊτζίδης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (69' Στάθης), Περογαμβράκης (86' Μπανούσης), Παπάζογλου (92' Ροβίθης).

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα σε αντίθεση με τον ΟΦΗ ο οποίος δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του.

Το πρώτο σουτ στον αγώνα ήταν από τον Μιλιάζες στο 10' με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η απάντηση των Αρκάδων ήρθε στο 16' με το σουτ του Ουσέρο να έχει την ίδια τύχη.

Δύο λεπτά αργότερα (18'), πάλι ο Ουσέρο δοκίμασε το σουτ με τον Φερνάντες να διώχνει, ενώ στο 21' ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Μουνάφο.

Στο 27' ο Μπούρμπος δοκίμασε το σουτ με τον Μπαντή να είναι στην σωστή θέση και να διώχνει την μπάλα. Ο Αστέρας στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Εντό στο 42' από καλή θέση να είναι άστοχη.

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στους ρυθμούς του πρώτου με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φάσεις και από τις δύο ομάδες να είναι λίγες.

Στο 54' το σουτ του Μιλιάζες ήταν άστοχο, όπως και του Κάλαϊτζιτς στο επόμενο λεπτό (55'). Στο 62' ο Περογαμβράκης ήταν αυτός που δοκίμασε χωρίς τύχη.

Δύο λεπτά αργότερα (64'), ο Καράσκο έκανε το σουτ για τον Αστέρα, με τον Φερνάντς να είναι στην σωστή θέση και να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο 81' Ο Μπαράλες μέσα από την περιοχή έκανε την κεφαλιά με τον Φερνάντες να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό (82') ο Καράσκο έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Φερνάντες αντέδρασε σωστά και στο 88' στο σουτ του Μπαράλες μπλοκάροντας την μπάλα. Στο 89' η κεφαλιά του Χουάνμα ήταν άστοχη. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

MVP της αναμέτρησης

Ο Ντανιέλ Φερνάντες βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όποτε χρειάστηκε να επέμβει το έκανε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η απογοήτευση

Οι δύο ομάδες είχαν λίγες ευκαιρίες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, και σίγουρα απογοήτευσαν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ