2014-01-26 23:03:08
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΟ!
Ο Έισι Λο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί πώς θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του στο γόνατο.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην Αθήνα ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ βρισκόταν στις ΗΠΑ για να συμβουλευτεί δικούς του γιατρούς για τον τρόπο αντιμετώπισης του τραυματισμού του στο γόνατο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και τις επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με τους γιατρούς του Ολυμπιακού θα αποφασιστεί πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Δύο είναι οι δρόμοι: να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για καθαρισμό στο γόνατο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες ή να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία με βλαστοκύτταρα που θα τον θέσει εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η πλευρά του παίκτη φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να προτιμά τη δεύτερη λύση για να καταπολεμήσει ριζικά το πρόβλημα, αλλά εφόσον προτιμηθεί αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του, τότε η θέση του στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά επισφαλής για την επόμενη σεζόν. Στην περίπτωση αυτή, δεν αποκλείεται οι Πρωταθλητές Ευρώπης να κινηθούν άμεσα για άλλον γκαρντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ