2014-01-27 01:09:08
Φωτογραφία για Eύβοια: Οι αστυνομικοί μόλις είδαν το φορτηγάκι στο τρέιλερ κατάλαβαν ότι είναι κλεμμένο!
Έκλεψαν το φορτηγάκι από την Χαλκίδα, έφυγαν ανενόχλητοι και τελικά συνελήφθησαν στην Ιστιαία.

Συνελήφθησαν προχθες (25/1) το πρωί στην Ιστιαία, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 66 και 44 ετών, καθώς και ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες να μεταφέρουν κλεμμένο φορτηγάκι, έμφορτο σε τρέιλερ, που ρυμουλκούσαν με αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το κλεμμένο όχημα ανήκει σε 73χρονο και οι δράστες το αφαίρεσαν πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας από την Χαλκίδα, όπου το είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 44χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, όπως επίσης και μία ξιφολόγχη, συνολικού μήκους 35 εκατοστών, που βρέθηκε στο εσωτερικό του.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσε η από 27-03-2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών για διάπραξη κλοπής μεγάλης αξίας.

Το φορτηγάκι αποδόθηκε στον 73χρονο ιδιοκτήτη του, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ