2014-01-27 10:22:06
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οργή για τη «δήμευση» της ακίνητης περιουσίας!

Η εφημερίδα γράφει "να δώσουν τα κλειδιά των ακινήτων τους στον Γιάννη Στουρνάρα είναι αποφασισμένοι οι ιδιοκτήτες, που δεν μπορούν να... σηκώσουν το βάρος τρεχουσών και μελλοντικών φορολογικών υποχρεώσεων".

ΕΘΝΟΣ: Μεγάλος αδελφός για τους μισθούς στο Δημόσιο

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την παρακολούθηση με ηλεκτρονικό τρόπο της μισθολογικής εξέλιξης των εργαζομένων στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα δρομολογεί η κυβέρνηση. Οι απολαβές τους θα καθορίζονται από το υπουργείο Οικονομικών. Υπό την εποπτεία του τίθεται η εξέλιξη των αποδοχών ώστε να εντοπίζονται αμέσως καταστρατηγήσεις του ενιαίου μισθολογίου, καταβολές πρόσθετων επιδομάτων και έκτακτων δαπανών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αγιορείτης Γέροντας: «Βλέπω Επανάσταση του Λαού»!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μίλησε ξανά ο μυστηριώδης μοναχός που είχε «προφητεύσει» την έλευση του Βατάζη".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συντάξεις από τα 60 σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Η εφημερίδα γράφει "σύνταξη τώρα ή μετά το 2015; το ερώτημα αυτό βασανίζει όλους τους ασφαλισμένους που έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πότε θα συνταξιοδοτηθούν".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ολα τα μυστικά για συνταξιοδότηση γυναικών

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ιδιαίτερα ευνοϊκό καθεστώς συνταξιοδότησης έχουν οι γυναίκες με ανήλικα παιδιά σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ και τράπεζες, όπου μπορούν να συνταξιοδοτηθούν, υπό προϋποθέσεις, ακόμα και σε ηλικία 50 ετών, γλιτώνοντας μέχρι και 17 έτη επιπλέον εργασίας. Τα μυστικά αφορούν μητέρες ανηλίκων, με ιδιαίτερα ευνοημένες τις εργαζόμενες στο Δημόσιο που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι τις 31.12.2010".

ΕΣΤΙΑ: Η απειλή εκλογών διαλύει την οικονομία

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σύνταγμα διέπεται από μεγάλη σοφία. Ο Πρόεδρος της χώρας, ο οποίος διαθέτει την εκτελεστική εξουσία, εκλέγεται για τετραετή θητεία η οποία δεν διακόπτεται για κανένα λόγο".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πεθαίνοντας στο Αιγαίο

Σύμφωνα με την εφημερίδα "όσα συνέβησαν στο Φαρμακονήσι δεν αποτελούν εξαίρεση. Είναι δεκάδες τα κρούσματα με πρόσφυγες που, αναζητώντας σωτηρία, χάνουν τη ζωή τους στα θαλάσσια σύνορά μας. Η καταγραφή που έχει γίνει από τα ΜΜΕ για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών είναι ενδεικτική. Αμφισβητείται η αυθεντικότητα των καταθέσεων που έδωσαν στο Λιμενικό οι διασωθέντες".

ΤΑ ΝΕΑ: Οικοδομικοί συνεταιρισμοί: Νομοσχέδιο-λύση με ανταλλαγές γης

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με ανταλλαγές εκτάσεων σε περιοχές που είναι κοντά σε μικρούς, εγκαταλειμμένους οικισμούς και θέτοντας σε εφαρμογή την ιδιωτική πολεοδόμηση, το υπουργείο Περιβάλλοντος προσπαθεί να δώσει λύση για τους «μπλοκαρισμένους» οικοδομικούς συνεταιρισμούς".

Kontranews: Οι μίζες καίνε και γαλάζιους υπουργούς

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πανικό έχουν προκαλέσει στο κυβερνητικό στρατόπεδο οι εξελίξεις στο πολύκροτο σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά. Μια απρόβλεπτη εξέλιξη απειλεί να τινάξει στον αέρα την επικοινωνιακή διαχείριση του κρίσιμου ζητήματος από τη μεριά της κυβέρνησης, αφού πλέον μπαίνουν στο κάδρο των εμπλεκόμενων και κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ιδιωτική πολεοδόμηση με αλλαγή κανονισμών

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στο σύνθετο ζήτημα της ιδιωτικής πολεοδόμησης κατοικιών και των οικοδομικών συνεταιρισμών που έχουν καταστεί ανενεργοί επί δεκαετίες επιχειρεί να παρέμβει με νέα νομοθετική πρωτοβουλία το υπ. Περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης θέτει σύντομα σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων προσπαθεί να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες οικοδόμησης των συνεταιρισμών, να ρυθμίσει τα θέματα της ιδιωτικής πολεοδόμησης και ως εκ τούτου να συμβάλει στο να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα που έχει πληγεί". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ