2014-01-27 10:24:10
Φωτογραφία για ΓΟΥΤΑΣ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1...
Ο Δημήτρης Γούτας υπογράμμισε πως για την Ξάνθη το ματς με τον Ολυμπιακό δυσκόλεψε πολύ μετά το 0-1.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Ακριτικής ομάδας ανέφερε για το ματς: «Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την πλευρά μας ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά ήταν δύσκολο για εμάς.

Πιστεύω ότι μας επηρέασε αυτό. Ό,τι δηλαδή δεν βάλαμε γκολ στις φάσεις που κάναμε. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν σκοράρεις και στην συνέχει δέχεσαι το γκολ σε παίρνει από κάτω. Στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγήσαμε την ισοπαλία αλλά δεν τα καταφέραμε.

Κρατάμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ωστόσο το αποτέλεσμα μας δεν είναι καλό. Πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι γιατί έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία. Είμαστε κάπως με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο πρέπει να τα ανατρέψουμε όλα μόνοι μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη.

Γενικότερα μας έλλειπε η αυτοσυγκέντρωση γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έβαλε δύο γκολ. Έτσι έφυγε με τη νίκη από την αναμέτρηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ