2014-01-27 13:15:04
Φωτογραφία για Αναμένοντας το νέο roadster της Alfa Romeo
Η Fiat μας ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό με τις συνεχείς αναβολές στο λανσάρισμα των νέων μοντέλων, τόσο της δικής της γκάμας όσο και της θυγατρικής Alfa Romeo.

Η 4C εντυπωσιάζει με τη συμπεριφορά της στο δρόμο και την πίστα και πλέον περιμένουμε το επόμενο πισωκίνητο μοντέλο της ιταλικής μάρκας. Την άνοιξη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Fiat, Sergio Marchionne, τόσο για αυτό όσο και για τα υπόλοιπα «ανοικτά» project.

Ως γνωστόν, η ανοικτή διθέσια Alfa Romeo εξελίσσεται από κοινού με το επόμενο Mazda MX-5. Και τα δύο roadster θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Mazda στη Χιροσίμα. Τα δύο αυτοκίνητα θα διαφέρουν βέβαια σχεδιαστικά, με το γαλλικό περιοδικό Auto Journal να παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για την Alfa Romeo Spider στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία.

Διαφορές θα υπάρχουν και στα μηχανικά μέρη, καθώς κάθε πλευρά θα χρησιμοποιήσει τους κινητήρες που έχει στη διάθεσή της. Οι αρχικές πληροφορίες από την Alfa Romeo ανέφεραν ότι θα επιλεγεί ο 4κύλινδρος 1750 TBi κινητήρας, σε συνδυασμό με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ