2014-01-28 10:16:31
Φωτογραφία για Ο Γούντι Αλεν παρενόχλησε σεξουαλικά την 7χρονη υιοθετημένη κόρη του;
Για πάνω από 20 χρόνια, κάθε νέα ταινία του Γούντι Αλεν, είναι μια νέα ευκαιρία για να μιλήσει για την προσωπική του ζωή Ειδικά για τον πολύκροτο χωρισμό του το 1992 με την Μία Φάροου και για τη σχέση του με την υιοθετημένη κόρη του Soon-Yi, την οποία παντρεύτηκε στη συνέχεια.

Αλλά το χειρότερο, το οποίο βγαίνει τώρα στην επιφάνεια, είναι οι φήμες που φέρουν τον Γούντι Αλεν να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και την 7χρονη Ντίλαν, την κόρη που είχε υιοθετήσει με την Φάροου.

Η Ντίλαν μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό Vanity Fair, το οποίο δημοσίευσε ένα άρθρο της δημοσιογράφου Maureen Orth

Η Ντίλαν, η οποία από τότε άλλαξε όνομα, επιβεβαιώνει τα γεγονότα: στις 4 Αυγούστου 1992, στο σπίτι της μητέρας της Μία Φάροου, το οποίο βρίσκεται στο Κονέκτικατ, ο Γούντι Αλεν την παρενόχλησε σεξουαλικά σε μια σοφίτα. Στο πλευρό της στέκεται ο αδελφός της Ρόναν Φάροου, ο οποίος κάνει καριέρα στην τηλεόραση.

Οι υπερασπιστές του Γούντι Αλεν αρνούνται τα γεγονότα και ισχυρίζονται ότι ο διάσημος σκηνοθέτης δεν έχει ποτέ κατηγορηθεί επίσημα για κάτι τέτοιο ούτε έχει καταδικαστεί.

Αυτό που το εν λόγω άρθρο έκανε γνωστό, είναι ότι τον Αύγουστο του 1992 η Μία Φάροου και η Ντίλαν πήγαν, μετά το συμβάν στη σοφίτα, σε έναν παιδίατρο για να βεβαιώσουν ότι το παιδί παρενοχλήθηκε σεξουαλικά. Ο εισαγγελέας του Κονέκτικατ διέταξε την υπηρεσία σεξουαλικών παρενοχλήσεων του νοσοκομείου Yale-New Haven να εξετάσει το παιδί. Τον Μάρτιο του 1993, το νοσοκομείο αποφαίνεται ότι «η Ντίλαν δεν κακοποιήθηκε σεξουαλικά», όπως γράφει η Ορθ στο Vanity Fair.

Ο φάκελος ωστόσο δεν έκλεισε εδώ.

Τρεις μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 1993 ο δικαστής της Νέας Υόρκης αρνείται στον Γούντι Αλεν την επιμέλεια των τριών παιδών που υιοθέτησαν με τη Μία Φάροου. Ο δικαστής αμφισβητεί τα αποτελέσματα του νοσοκομείου New Haven και ισχυρίζεται ότι δεν εξέτασαν πραγματικά την Ντίλαν.

Η αρθρογράφος είχε γράψει το πρώτο της άρθρο για τον Γούντι Αλεν το 1992 και μέσα από 25 ανώνυμες και επώνυμες συνεντεύξεις ισχυριζόταν ότι ο Αλεν είχε εμμονή με την Ντίλαν. «Οταν εκείνη βρισκόταν μπροστά του ήταν ανίκανος να κρατήσει τα χέρια του στις τσέπες» έγραφε η Ορθ.

Στην απόφαση του δικαστηρίου, τον Ιούνιο 1993, ο δικαστής της Νέας Υόρκης απαγορεύει στον Αλεν να πάρει την επιμέλεια των τριών παιδιών του καθώς και σε μια άλλη 15χρονη που είχε υιοθετήσει μόνη της η Μία Φάροου.

Από την πλευρά του ο Αλεν και οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι η Μία Φάροου, έξαλλη μετά τη σχέση του του με την Soon-Yi έπεισε την Ντίλαν να πει ψέμματα.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Αλεν στο περιοδικό ΤΙΜΕ το 1992 αναφέρει:

«Στο Κονέκτικατ η ατμόσφαιρα είναι ασφυκτική για μένα. Αυτή η ιστορία άφησε κάποιες συνέπειες. Αλλά είναι πιθανό να την έχει κάποιος επινοήσει από την αρχή ως το τέλος».

Στην αγκαλιά του Αλεν η Ντίλαν:

Δεξιά η άλλη υιοθετημένη κόρη, την οποία ο Αλεν παντρεύτηκε:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ