2014-01-28 15:08:06
Φωτογραφία για Ο Μίλτος Πασχαλίδης για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα - Τιμή εισιτηρίου
Για ένα μοναδικό live έρχεται ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Πάτρα, το προσεχές Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014 μετά τις 21.30 στον γνωστό πολιτιστικό χώρο "Μικρός Πρίγκηπας".

Με ήχο περισσότερο ηλεκτρικό και διάθεση ασφαλώς απρόβλεπτη, ο γνωστός τραγουδοποιός με την μουσική του παρέα καλεί το κοινό σε μία ξεχωριστή βραδιά με βασικό άξονα τα δικά του τραγούδια του και όχι μόνο. Καλαματιανός στην καταγωγή αλλά πολιτογραφημένος Κρητικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει καταφέρει να ενσωματώσει στην τραγούδια του την Ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του γεμάτα ευαισθησία τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως η Λίμνη, η Φωτιά Μου και το Στα Είπα Όλα μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν στο cd Ξένοι Σ' Ένα Τόπο Που Αλλάζει.

Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση: 12 €

Τιμή στην πόρτα: 15 €

Τιμή ανέργων - φοιτητών: 10 €

Προπώληση

DiscoverMusicalCity CafeMusic StationΕυοί Ευάν
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ