2014-01-28 16:34:02
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Σαν να μην έλειψε ποτέ από τον Ολυμπιακό νιώθει ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος ετοιμάζεται για... δράση, ίσως και από το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, καθώς είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα ενώ μπορεί να δώσει μια εξτρά επιλογή λόγω και της τιμωρίας του Χοσέ Χολέμπας.

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο Ισπανός αμυντικός έγραψε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Θρύλου για την διαδικτυακή υποδοχή.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει και τους οπαδούς της Ρουμπίν Καζάν για την αγάπη που του έδειξαν όσο καιρό αγωνίστηκε στη ρωσική ομάδα, στην οποία εξακολουθεί να ανήκει, αφού στον Ολυμπιακό αγωνίζεται ως δανεικός.

«Τα ευχαριστώ μου για όλα τα μηνύματα καλωσορίσματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό! Επίσης, ευχαριστώ και τους αξιαγάπητους οπαδούς της Ρούμπιν, ένιωσα την αγάπη τους», έγραψε ο Ισπανός αμυντικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Μάλιστα, τη Δευτέρα (27/1) ο Μαρκάνο έκανε και την πρώτη του προπόνηση στην επανεμφάνισή του στην ομάδα του Λιμανιού και φαίνεται πως έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με όσα είδε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ