2014-01-28 22:51:06
Φωτογραφία για Βρετανία: Απαγχονισμένος βρέθηκε πρώην διευθυντής της Deutsche Bank
Κρεμασμένος βρέθηκε την Κυριακή ένας άνδρας, πρώην στέλεχος της Deutsche Bank, στο σπίτι του στο Λονδίνο σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας.

Το άψυχο σώμα του 58χρονου Γουίλιαμ "Μπιλ" Μπρόκσμιτ, βρέθηκε στο σπίτι του στο Νότιο Κένσινγκτον από άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι κλήθηκαν στο σημείο μετά από σχετική καταγγελία.

Ο Μπρόκσμιτ, ο οποίος είχε συνταξιοδοτηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Deutsche Bank στο Λονδίνο, ενώ είχε εκτελέσει χρέη διευθυντή και διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον δεύτερο τη τάξει γενικό διευθυντή της τράπεζας, Άνσου Τζέιν.

Οι Αρχές αποκλείουν την πιθανότητα ο θάνατος του 58χρονου άνδρα να ήταν «ύποπτος», απορρίπτοντας έτσι, με βάση τα πρώτα στοιχεία, την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, ένας ακόμα Βρετανός έχασε τη ζωή του νωρίς σήμερα το πρωί, όταν βούτηξε στο κενό από την ταράτσα του κτηρίου της τράπεζας JP Morgan στο Λονδίνο.


Ο 39χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, σκοτώθηκε ακαριαία λίγο μετά τις 8 π.μ. (τοπική ώρα), σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν θεωρείται «ύποπτος», προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήληων της τράπεζας, οι οποίοι αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα από τα παράθυρα των γραφείων τους.

Για την ώρα, η JP Morgan αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το αν το θύμα ήταν υπάλληλός της ή όχι.

Οι βρετανικές Αρχές ερευνούν τώρα και τα δύο περιστατικά.

directnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ