2014-01-29 02:48:07
Φωτογραφία για Γήπεδα για γέλια, για κλάματα και συγχαρητήρια… [Videos - Photos]
Μετά από ένα πολύ βροχερό Σαββατοκύριακο στα γήπεδα, βρίσκουμε την ευκαιρία έχοντας στη διάθεση μας φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο να δούμε την κατάσταση των γηπέδων της Αιτ/νιας και πιο συγκεκριμένα γηπέδων που έχουν φτιαχτεί πρόσφατα. Ξεκινώντας από το γήπεδο του Καινουρίου ενός γηπέδου που δεν έχουν γίνει ακόμη τα εγκαίνια του και χρειάστηκε παρέμβαση κατά την περίοδο των γιορτών για διορθωθούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε .Να θυμίσουμε ότι ήταν το μοναδικό γήπεδο που δεν επετράπη η διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της Δόξας και του Προμηθέα, στη συνεχεία πάμε στο γήπεδο του Απόλλων Δοκιμίου που πρόσφατα εγκαινιάστηκε και όπως βλέπετε στο βίντεο έχει και αυτό τα ίδια προβλήματα για να έρθουμε και στο δικό μας στολίδι που στοίχισε περίπου 300.000 Ευρώ στη Ναύπακτο ( γήπεδο Ξηροπηγάδου) και όπως θα βλέπετε στις φωτογραφίες η κατάσταση είναι πάρα πολύ δυσάρεστη, όσο για τον χώρο των αποδυτηρίων η γιατρός του αγώνα κυριολεκτικά για να περάσει χρειαζόταν μπότες.


Από τα δυσάρεστα όμως θα περάσουμε και στα ευχάριστα που είναι το Παπαχαραλάμπειο που πέρασε το δεύτερο τεστ με καταρρακτώδη βροχή χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στους αθλητές και χωρίς σε κανένα σημείο να κρατήσει νερό. Επίσης σε πολύ καλή κατάσταση ήταν και το γήπεδο του Αντιρρίου που και αυτό δείχνει μετά τις καλοκαιρινές εργασίες διατηρείτε πάρα πολύ καλά.

Πότε θα σταματήσουν επιτέλους οι κακοτεχνίες και οι δουλειές του ποδαριού που στόχο έχουν να παρουσιάσουν μόνο εικόνα και όχι ουσία. Ως πότε δεν θα υπάρχει έλεγχος, ως πότε τα χρήματα των πολιτών θα κατασπαταλούνται χωρίς να γίνεται έργο και να χρειάζεται εκ νέου για να διορθώνονται τα αρχικά λάθη να ξοδεύονται πάλι χρήματα.

Οι εποχές έχουν αλλάξει κύριοι σεβαστείτε τον ιδρώτα των πολιτών , σεβαστείτε όλα αυτά τα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό , σεβαστείτε όλους εμάς που αγαπάμε τον αθλητισμό…
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ