2014-01-29 11:07:11
Φωτογραφία για ΤΡΕΧΟ ΚΑΙ ΒΑΛΝΤΕΖ ΟΙ... «ΕΚΛΕΚΤΟΙ»
Ο Βλάντιμιρ Βάις αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ολυμπιακό ενώ ο Κώστας Μήτρογλου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Φούλαμ, καθώς εκκρεμεί η τελική συνάντηση του Ολυμπιακού με τους Άγγλους για να τα βρουν στο οικονομικό.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων και ο Μίτσελ κινούνται ήδη για τους αντικαταστάτες τους, με φαβορί αυτή τη στιγμή τους Νέλσον Βαλντέζ και Όσκαρ Τρέχο, όπως αναφέρει σε δημοίευμά του το "pamesports.gr".

Ο 30χρονος Παραγουανός Όσκαρ Βαλντέζ με 57 συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του και 10 γκολ, αλλά και με εξαιρετική θητεία παλιότερα στην Γερμανία και στην Ισπανία (σε Βέρντερ, Ντόρτμουντ, Χέρκουλες, Βαλένθια) ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό μετά από σύντομη θητεία στην Αλ Τζαζίρα.

Ο Αργεντινός Όσκαρ Τρέχο που είναι 26 ετών ήταν από το καλοκαίρι επιθυμία του Μίτσελ για την επίθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο κυνηγό που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει κάνει καριέρα στην Ευρώοη με την Έλτσε, την Βαγιεκάνο και την Μαγιόρκα στην Ισπανία και από πέρσι με την Τουλούζ στην Γαλλία. O Tρέχο έχει κοινοτικό διαβατήριο κι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τον αγοράσει από την Τουλούζ ή να τον δανειστεί με οψιόν, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 στη γαλλική ομάδα.


Ο Ολυμπιακός ασχολείται και με την περίπτωση του επίσης Παραγουανού εξτρέμ Ερνάν Πέρεζ της Βιγιαρεάλ, αλλά δεν έχει προχωρήσει αυτό το ζήτημα.

Αναμένονται άμεσες εξελίξεις με τους Τρέχο και Βαλντέζ να έχουν το προβάδισμα για να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ