2014-01-29 16:38:06
Φωτογραφία για ΠΛΑΘΑ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ!
Ο Ζοάν Πλάθα θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στο εξής το καλύτερό του πρόσωπο στη σεζόν και περιμένει δύσκολο έργο για την Ουνικάχα Μάλαγα στην αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Μια καλύτερη Μάλαγα σε σχέση με αυτή που έχασε δις από τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας περιμένει να δει ο Ζοάν Πλάθα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την Πέμπτη για το Top 16 στο ΣΕΦ (21:00).

«Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε τους δις πρωταθλητές Ευρώπης, μια ομάδα από διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να ξεχάσουμε ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν 1-2 μήνες μετά τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με τον Ολυμπιακό έχουμε βελτιωθεί σε άμυνα και επίθεση. Αυτός είναι ο στόχος μας στο ΣΕΦ, να δούμε αν έχουμε γίνει καλύτεροι και μπορούμε να σταθούμε καλύτερα σε σχέση με τα άλλα δύο ματς. Η ομάδα που αντιμετωπίζουμε πλησιάζει στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσής της. Ο Ολυμπιακός προετοιμαζόταν στην πρώτη φάση, γι’ αυτό περιμένω διαφορετικά τα παιχνίδια μας στο Top 16».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ