2014-01-30 00:05:08
Φωτογραφία για MGM: το λιοντάρι του Χόλιγουντ γιορτάζει τα 90α του γενέθλια
Μια εταιρεία κολοσσός της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η MGM (Metro-Goldwyn Mayer) γιορτάζει φέτος τα 90α της γενέθλια και με αυτή την αφορμή ξεκινάει φέτος μια διεθνή καμπάνια, για να μας θυμίσει μερικές από τις ωραιότερες, κλασικές ταινίες της.

Το λιοντάρι που βρυχάται, το σήμα-κατατεθέν της εταιρείας έγινε συνώνυμο της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ. Σε ειδική εκδήλωση ο Λέο το λιοντάρι όπως είναι το όνομά του, βρήκε πλέον τη δική του θέση στο ιστορικό σινεμά TCL του Χόλιγουντ, το οποίο φημίζεται για την πλούσια συλλογή αποτυπωμάτων που διαθέτει από διάφορους σταρ.

Από το πρώτο έτος της ίδρυσής της μέχρι σήμερα, η ΜGM έχει καθιερώσει μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ, ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλά ρεκόρ: έχει βγάλει πάνω από 175 βραβευμένες με Όσκαρ Ταινίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 14 Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι πρόεδρος σε μια εταιρεία που περιβάλλεται από τέτοιο ασύγκριτο θρύλο. Είναι εκπληκτικό που έχουμε αυτή την ευκαιρία να αντικατοπτρίσουμε τα εξαιρετικά επιτεύγματα της MGM, κοιτώντας παράλληλα προς το λαμπρό και πολλά υποσχόμενο μέλλον της» δήλωσε ο Γκάρι Μπάρμπερ, ο διευθύνων σύμβουλος του στούντιο.


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων κυκλοφόρησε και ένα τρέιλερ στο Υoutube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποτελεί μια συρραφή των ωραιότερων εικόνων και σκηνών από τις ταινίες της ΜGM.

Έχει επίσης ανακοινωθεί ότι μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως για παράδειγμα οι ταινίες «Rocky», «Ο άνθρωπος της βροχής», «Robocop», «Ο καλός, ο κακός και άσχημος» κ.α. θα διατίθενται σε λίγο καιρό και σε Blu-ray.

clickatlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ