2014-01-30 09:34:12
Φωτογραφία για Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ... ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος που παίζει στην Ομπραντόιρο ξέρει καλύτερα Μάλαγα και Μπαρτσελόνα και αποκρυπτογραφεί μέσω της "SportDay" τις δύο αντιπάλους των «αιωνίων» στην πέμπτη αγωνιστική του Top 16.

Έχοντας αντιμετωπίσει και τις δύο στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος γνωρίζει από πρώτο χέρι Μάλαγα και Μπαρτσελόνα και αποκρυπτογραφεί τις δύο αντιπάλους των «αιωνίων» στην πέμπτη αγωνιστική του Top 16.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Οι πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται απόψε στο ΣΕΦ την Ουνικάχα και ο 29χρονος γκαρντ αναλύει την ομάδα της Ανδαλουσίας. «Οι ομάδες του κόουτς Πλάθα παίζουν ωραίο και γρήγορο μπάσκετ. Η Μάλαγα στηρίζεται πολύ στο βασικό της 4άρι, τον Κέινερ-Μέντλεϊ που είναι και το βαρόμετρό της. Επίσης, σημαντικοί παίκτες είναι οι Κουζμίνσκας, Σαμπόνις που τους εμπιστεύεται το τεχνικό τιμ, ενώ η Μάλαγα έχει προβλήματα στα 5άρια. Επίσης, θεωρώ ότι η απουσία του Κάλογουεϊ είναι σημαντική, καθώς είναι το μοναδικό καθαρό πλέι μέικερ της ομάδας και είναι χρήσιμο να πιέσει ο Ολυμπιακός παίκτες όπως ο Γκρέιντζερ, ο Ντράγκιτς και ο σκόρερ Τούλσον που είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ».


Για τον πρώην διεθνή άσο, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. «Έχει το πλεονέκτημα, αγωνίζεται και στην έδρα του».

Παράλληλα τόνισε πως «ο Μουν (που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό καθώς διαθέτει ενέργεια και καλό σουτ».

Ερωτηθείς για το πώς μπορεί ο Ολυμπιακός να σταματήσει τον Μέντλεϊ, είπε: «Ο Πέτγουεϊ είναι ένας παίκτης που μπορεί να το κάνει πράξη με την ενέργεια που διαθέτει, ενώ μπορεί και ο Πρίντεζης προσπαθώντας να του φορτώσει φάουλ. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και ο Βάσκεθ» ενώ συμπλήρωσε πως...

«έχουμε συνηθίσει τον Ολυμπιακό να κερδίζει παίζοντας σε υψηλό τέμπο, αλλά η ομαδική άμυνα είναι πάντα αναγκαία ειδικά στον μαραθώνιο του Tοp 16».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ