2014-01-30 09:38:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Πράσινο φως από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στους Μύλους Αγίου Γεωργίου
Με συντριπτική πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας άναψε το πράσινο φως για τη μεταστέγαση του σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας από το σημείο όπου βρίσκεται σήμερα, στην οδό Ζαΐμη, στον ιδιόκτητο χώρο του, πλάι από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, στη συμβολή της οδού Νόρμαν με την Όθωνος-Αμαλίας.

Γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφασίστηκε να επιτραπεί -σύμφωνα με τη δυνατότητα που παρέχει πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση- η παρέκκλιση της ελάχιστης απόστασης των 100 μέτρων, που υποχρεωτικά έπρεπε να έχουν τέτοιας μορφής δραστηριότητες από Ιερούς Ναούς.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ναός του Αγίου Διονυσίου,βρίσκεται σε απόσταση μόλις 80 μ. από την προτεινόμενη νέα θέση του ΚΤΕΛ.

Το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας ήταν: 30 ναι (από τις παρατάξεις Δημαρά, Κατσικόπουλου, Χριστόπουλου, τον επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένοι για την Πάτρα", Δημ. Αϊβαλή, καθώς και μερίδα των ανεξάρτητων), τέσσερα όχι (προερχόμενα από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" του Κώστα Πελετίδη) και πέντε αποχές (των επικεφαλής των παρατάξεων "Ανυπότακτη Πολιτεία" και "Πρωτοβουλία Πάτρας", Χρ. Πατούχα και Ανδρ. Τζουραμάνη, αντίστοιχα, του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Τσιμπούκη και των ανεξάρτητων Π. Παπαγιαβή και Απ. Βανταράκη).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tips & Tricks για την κουζίνα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tips & Tricks για την κουζίνα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ