2014-01-30 12:12:05
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ακόμα έναν διαγωνισμό για τους οπαδούς, στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα του με την Ουνικάχα Μάλαγα, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα φιλοξενήσουν σήμερα (29/01, 21.00), στο ΣΕΦ, τους Ισπανούς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν πως θα διεξαχθεί διαγωνισμός σε συνεργασία με την FMS, εκ των χορηγών της ΚΑΕ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα ήθελαν να πάρουν μέρος θα πρέπει να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα. Εισιτήρια, πάντως, υπάρχουν ακόμα για όσους δεν έχουν κλείσει θέση στο φαληρικό στάδιο, καθώς μέχρι χθες (29/01) είχαν διατεθεί κοντά στα 7.000.

Η ανακοίνωση, μέσω Facebook:

«Διαγωνισμός ημιχρόνου FMS για τον αυριανό αγώνα (30/01) Ολυμπιακός - Μάλαγα, στις 21.00, για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Παρακαλούμε στείλτε τη συμμετοχή σας στο inbox με τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο και κινητό τηλέφωνο). Όροι συμμετοχής: Δεδομένη η παρουσία σας στον αγώνα με εισιτήριο ή πρόσκληση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ