2014-01-30 18:44:24
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ»
Για «φανταστικό κόσμο του κ. Σαμαρά» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. και σημειώνει ότι «είναι θλιβερό, ο πρωθυπουργός που ηγείται μιας χώρας, που βρίσκεται σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, να φτάνει στο σημείο να υπερηφανεύεται στον ελληνικό λαό για τις "επιτυχίες" του μνημονίου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

«Στον φανταστικό κόσμο του κ. Σαμαρά δεν υπάρχουν οι διαπιστώσεις του Γραφείου του Προϋπολογισμού της Βουλής για τη μη βιωσιμότητα του πρωτογενούς πλεονάσματος και του χρέους, καθώς και οι δυσοίωνες εκτιμήσεις για την έξοδο στις αγορές, που γκρεμίζουν όλες τις κυβερνητικές κορόνες».

Σχετικά με τις κυβερνητικές διακηρύξεις για διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «συνιστούν μέγιστη κοροϊδία τα περί μοιράσματος του πρωτογενούς πλεονάσματος και των ''κλεμμένων'' στον ελληνικό λαό, που τον αφαίμαξαν, τον έκλεψαν και συνεχίζουν να τον αφαιμάσσουν και να τον κλέβουν οι μνημονιακοί του ''σωτήρες''».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το γνωστό του ύφος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι πλήρως κατανοητό. Είναι δείγμα μιας κυβέρνησης υπό πανικό και ενός πρωθυπουργού σε αποδρομή».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ