2014-02-01 00:22:05
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ...
Ο Βάις παρουσιάστηκε για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες από την Λεκβίγια, μίλησε ξανά για τον Μίτσελ ενώ έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Σλοβάκος μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης της νέας του ομάδας -που είπαν τα καλύτερα για εκείνον- μίλησε στα ΜΜΕ του Κατάρ για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Μεταξύ άλλων ο διεθνής χαφ τόνισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Λεκβίγια. Ελπίζω να φέρω νέες επιτυχίες στην ομάδα μου αλλά και να πετύχω σε προσωπικό επίπεδο.

Θέλω να προσφέρω πολλά στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για το πως ήρθα στην ομάδα, δέχθηκα μία προσφορά μέσω του ατζέντη μου την οποία δεν γινόταν να αρνηθώ. Είδα την ομάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου έβαλε 5 γκολ. Έχουμε πολύ καλό σύνολο με υψηλό επίπεδο.

Ελπίζω αυτή η... αρμονία να συνεχιστεί στην ομάδα. Ήμουν στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι όμως παρότι είχα πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση διαφώνησα με τον προπονητή και έπρεπε να φύγω. Δεν γινόταν να μείνω άλλο. Τώρα υπέγραψα εδώ για 4,5 χρόνια και πιστεύω πως θα κάνω πολλά πράγματα με την ομάδα».


Ο προπονητής του Έρικ Γκέρετς σχολίασε για τον Βάις: «είναι αλήθεια πως πήραμε έναν καλό παίκτη, που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο και στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αυξήσει και τον ανταγωνισμό στην ομάδα. Το χρειαζόμαστε αυτό.

Σίγουρα ο σύλλογος κερδίζει με μία τέτοια κίνηση. Πιστεύω, ελπίζω και περιμένω να προσαρμοστεί άμεσα και να είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Θα δούμε μήπως τον βάλουμε να παίξει από το επόμενο παιχνίδι. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και φυσικά να ενταχθεί στην ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μάθει γρήγορα τους νέους του συμπαίκτες».

Ο Βάις έκανε την Πέμπτη για πρώτη φορά προπόνηση με την Λεκβίγια. Μετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης είχε ξανά συνομιλία με τον Έρικ Γκέρετς, που του εξήγησε το τι ακριβώς ζητά από αυτόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ