2014-02-01 01:46:10
Φωτογραφία για ΠΑΟ: ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 63-56 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Παναθηναϊκό στο TOP-16, ο οποίος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έχασε μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 63-56 για την 5η αγωνιστική.

Οι "πράσινοι" δεν έπαιξαν καθόλου καλά, ήταν νευρικοί στην επίθεση, έκαναν τραγικά λάθη και τελικά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητος της έδρας τους.

Ακόμα και στο τελευταίο πεντάλεπτο που η Μπαρτσελόνα ήταν άστοχη, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να απειλήσει περισσότερο. Τα 20 λάθη λένε πολλά καθώς οι "πράσινοι" πούλησαν πολλές φορές την μπάλα και δεν κατάφεραν να ελέγξουν σε κανένα σημείο του αγώνα το ρυθμό, όντας υποχρεωμένοι να ακολουθούν συνεχώς στο σκορ.

Ο Ναβάρο έμεινε στον 1 πόντο, αλλά η Μπαρτσελόνα πήρε σημαντικές βοήθειες από τους Χουέρτας, Παπανικολάου οι οποίοι και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα. Έτσι, οι Καταλανοί κατάφεραν να παραμείνουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο TOP-16 και έφτασαν τις 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Την ερχόμενη εβδομάδα στη Μάλαγα κόντρα στη Ουνικάχα μοιάζει πλέον με επιβλητική ανάγκη, καθώς τα πράγματα δυσκολεύουν και μπερδεύονται στον όμιλο των δύο ελληνικών ομάδων.

Περισσότερα
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ