2014-02-03 00:17:08
Φωτογραφία για ΟΛΑΪΤΑΝ : ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7...
Στα θύματα της Θύρας 7 και την δική του διάθεση να προσφέρει όπου και εάν παίζει στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός χαρακτήρισε τη νίκη επί του Παναιτωλικού, την πιο δύσκολη φέτος για τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ότι κάθε μαρς οι ερυθρόλευκοι το αντιμετωπίζουν ως μία νένα πρόκληση.

Μιλώντας στο περιθώριο της βράβευσής του ο Ολαϊτάν επισήμανε: «Εμείς οι παίκτες μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με την ψυχολογία πως οι αντίπαλοί μας θα τα δώσουν όλα. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς χωριστά και ως μία πρόκληση.

Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Πάντα το κοιτάζω αυτό. Παίζω όπου μου λέει ο προπονητής μου και θέλω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όπου και εάν αγωνίζομαι επιθυμώ να κάνω καλά την δουλειά μου και να αγωνίζομαι».

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, υπογράμμισε: «Σίγουρα ήταν μία από τις πιο δύσκολες νίκες μας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά εμείς γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και με αυτή τη ψυχολογία μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά ήταν ιδιαίτερο το σκηνικό σήμερα λόγω των θυμάτων της Θύρας 7. Γι' αυτό το λόγο θέλαμε να μπούμε μέσα για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Αφιερώνω αυτό το γκολ στη μαμά μου που είναι άρρωστη και ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ