2014-02-03 00:20:09
Φωτογραφία για Χάιντι Κλουμ: Τα 40 είναι τα νέα 20
Τι κι αν διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της; Τι κι αν έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά;

Για τη Χάιντι Κλουμ "τα 40 είναι τα νέα 20". Κι αν κρίνουμε από τις αναλογίες της και το καλλίγραμμο κορμί της δεν φαίνεται να έχει κι άδικο.

Σε πρόσφατη φωτογράφισή της στο Woman’s Health, η Γερμανίδα καλλονή έβγαλε στη φορά την επίπεδη κοιλιά της και τα γραμμωμένα άκρα της και αποκάλυψε πώς διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα, χωρίς να πηγαίνει γυμναστήριο.

"Λίγες είναι οι φορές που θα πάω γυμναστήριο. Δεν είναι τόσο του γούστου μου. Προτιμώ τις υπαίθριες δραστηριότητες και φροντίζω να εντάσσω την άσκηση στην καθημερινότητά μου", δήλωσε το σούπερ μόντελ στο γυναικείο περιοδικό και πρόσθεσε:

"Θα πάμε για πεζοπορία με τα παιδιά μου ή θα κολυμπήσουμε στην πισίνα ή θα κάνουμε ακόμη και τραμπολίνο στην αυλή".

Όπως τόνισε, η αγαπημένη της γυμναστική είναι το τζόκινγκ. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να τρέχει.

Παρά τη σχεδόν καθημερινή της άσκηση, η Κλουμ παραδέχεται πως ο μεταβολισμός της έχει αλλάξει, λόγω ηλικίας.

"Πάντα νόμιζα ότι εμένα δεν θα μου συμβεί αυτό, αλλά να που τελικά συνέβη! Ο μεταβολισμός μου άλλαξε και πεινάω περισσότερο! Αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να αθλούμαι περισσότερο", εξήγησε και μοιράστηκε το μυστικό της διατροφής της, για απώλεια βάρους:

"Τρώω τα πάντα, ακόμη και γλυκά, εκτός από ζυμαρικά και ψωμί".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ