2014-02-03 15:19:07
Φωτογραφία για Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Επιμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης προς την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης «Αμεση επέκταση του φυσικού αερίου σε Ασβεστοχώρι και Εξοχή»
Με νέα επιστολή του προς την διοίκηση της εταιρίας παροχής αερίου Θεσσαλονίκης συνεχίζει ο... δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, τις πιέσεις για την επέκταση του δικτύου αερίου στις περιοχές Ασβεστοχωρίου και Εξοχής.

Στην επιστολή επισημαίνεται για άλλη μια φορά η βούληση του δήμου, έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις δύο συγκεκριμένες περιοχές, όπου το δίκτυο περνά μόνο από τους κεντρικούς δρόμους. Μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη με προσωπικές του παραστάσεις στην τοπική διοίκηση παροχής Φυσικού Αερίου είχε διεκδικήσει την επίσπευση της κατασκευής των έργων επέκτασης.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Σχέδιο των δήμων της Αειφόρου Ενέργειας με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 ως το 2020 κατά τουλάχιστον 20% έχει προγραμματίσει συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις για την επίτευξη των στόχων του
. Μια από αυτές είναι και η αντικατάσταση καυστήρων πετρελαίου με καυστήρες αερίου στη θέρμανση των κατοικιών και των λοιπών εγκαταστάσεων του δήμου μας. Μια εξέλιξη, η οποία -όπως τονίζεται και στην επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος- θα βοηθήσει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, με στόχο πάντα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση εκπομπών του C02. Παράλληλα ο κ.Καϊτεζίδης απευθύνεται και στους συμπολίτες του των παραπάνω περιοχών ζητώντας τους να υποβάλλουν συνολικά και όχι μεμονωμένα τα αιτήματά τους προς την εταιρεία ενημερώνοντας παράλληλα και τον δήμο γι΄αυτό, ώστε να εκτιμηθούν θετικότερα από την εταιρεία αερίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ