2014-02-03 18:30:05
Φωτογραφία για Η BMW κατακτά πολλαπλές διακρίσεις στην ψηφοφορία αναγνωστών για τα BEST CARS 2014 του περιοδικού auto motor und sport
BMW i3, Exterior

Η BMW ξεκινά το 2014 με τέσσερα βραβεία που απονέμει περιοδικό αυτοκινήτου "auto motor und sport". Τα μοντέλα BMW i3 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 0.6-0.0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 13–0 g/km), BMW Σειρά 4 Coupé (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.4-4.6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 197-121 g/km), και BMW Σειρά 5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.6-4.5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 224–119 g/km) κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Το BMW i3 τιμήθηκε επίσης με τη διάκριση "International Paul Pietsch Award" από τους αρχισυντάκτες του "auto motor und sport" και 30 και πλέον διεθνών συνεργαζόμενων περιοδικών αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο για την καινοτόμο τεχνολογία του. Εξάλλου, η συνολική εικόνα επιτυχίας της BMW στην ψηφοφορία αναγνωστών αναδείχτηκε και από τις δεύτερες θέσεις της BMW Σειράς 3 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.2-4.1 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 193-109 g/km), BMW Σειράς 6 Gran Coupé (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.4-5.6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 219-146 g/km), BMW i8 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 2.1 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 49 g/km), και BMW X5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.5-5.6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 244–149 g/km).


Οι κατακτήσεις των μοντέλων BMW :

BMW i3:1η θέση, μικρά αυτοκίνητα

BMW Σειρά 4 Coupé: 1η θέση, μεσαία κατηγορία

BMW Σειρά 5: 1η θέση, ανώτερη-μεσαία κατηγορία

BMW Σειρά 3: 2η θέση, μεσαία κατηγορία

BMW Σειρά 6 Gran Coupé: 2η θέση, πολυτελής κατηγορία επιδόσεων

BMW i8: 2η θέση σπορ αυτοκίνητα

BMW X5: 2η θέση, οχήματα off-road

BMW i3: Νικητής του βραβείου "International Paul Pietsch Award"

Ο Dr.-Ing. Norbert Reithofer, CEO της BMW AG, παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου μικρού αυτοκινήτου για το BMW i3 καθώς και την ειδική διάκριση "International Paul Pietsch Award". Ο Dr.-Ing. Herbert Diess, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, στον τομέα Εξέλιξης, παρέλαβε το βραβείο που επισφράγισε την επιτυχία της BMW Σειράς 4 Coupé στη μεσαία κατηγορία.

Το βραβείο για την BMW Σειρά 5 ως το καλύτερο μοντέλο της ανώτερης – μεσαίας κατηγορίας δόθηκε στον Dr. Ian Robertson, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, στους τομείς Πωλήσεων & Μάρκετινγκ BMW, Κανάλια Πωλήσεων BMW Group. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε σήμερα σε εορταστικό γκαλά στη Στουτγάρδη.

BMW i3: Το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο μοντέλο μαζικής παραγωγής μεγάλης κλίμακας του BMW Group προαναγγέλλει μία νέα εποχή μετακίνησης με την επαναστατική φιλοσοφία και την οραματική του σχεδίαση. Το BMW i3 είναι εμπνευσμένο σαν ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι ο κλωβός επιβατών από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα και μία ευρεία γκάμα καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσίες μετακίνησης. Προσφέροντας βιώσιμη και μηδενικών ρύπων μετακίνηση με την γνώριμη οδηγική απόλαυση BMW σε συνδυασμό με καθημερινή χρηστικότητα, το BMW i3 εντυπωσίασε τους αναγνώστες και κατάφερε να συγκεντρώσει το 26,6 % του συνόλου των ψήφων, ποσοστό που το χάρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

BMW Σειρά 4 Coup é: Η 4η γενιά του μεσαίου coupé της BMW θέτει νέα πρότυπα υψηλής αισθητικής και δυναμικών επιδόσεων. Το επίμηκες σχήμα διαμορφώνει μία δυναμική παρουσία στο δρόμο που υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις και γνήσια οδηγική απόλαυση. Το "4" στην ονομασία του μοντέλου υπογραμμίζει τη χαρακτηριστική σχεδίαση και την έντονη τεχνολογική διαφοροποίηση από τη BMW Σειρά 3. Η νέα BMW Σειρά 4 Coupé είναι πολύ φαρδύτερη και χαμηλότερη από την προκάτοχό της και συγκέντρωσε το 17,5 % της προτίμησης των ψηφοφόρων, καταφέρνοντας να ανέβει στην κορυφή της κατηγορίας των μεσαίων οχημάτων.

BMW Σειρά 5: Η τελευταία εκδοχή της BMW Σειράς 5 χαρίζει νέα ώθηση στην παγκόσμια επιτυχία του μοντέλου στην ανώτερη μεσαία κατηγορία. Μία εκτενής γκάμα αποδοτικών και ισχυρών κινητήρων, δυναμικές επιδόσεις BMW, το ευφυές σύστημα AWD xDrive, καινοτόμες υπηρεσίες μετακίνησης και εφαρμογές ConnectedDrive καθώς και τρεις τύποι αμαξώματος – όλα αυτά κάνουν τη BMW Σειρά 5 το παγκοσμίως πιο επιτυχημένο premium μοντέλο στην κατηγορία του. Κατέκτησε την πρώτη θέση της ανώτερης – μεσαίας κατηγορίας με ποσοστό 28,2%.

… και το " International Paul Pietsch Award " απονέμεται στο BMW i3:

Οι αρχισυντάκτες 30 και πλέον διεθνών περιοδικών αυτοκινήτου κλήθηκαν να επιλέξουν την πιο καινοτόμο τεχνολογική φιλοσοφία της χρονιάς. Το BMW i3 αναδείχτηκε καθαρός νικητής συγκεντρώνοντας το 38% των ψήφων – χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης: Το ηλεκτρικό μοντέλο BMW, που πωλείται από το Νοέμβριο του 2013, είναι ένα από τα τολμηρότερα projects στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με το BMW i3, η BMW χαράσσει έναν εντελώς νέο δρόμο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης τόσο τεχνολογικά όσο και στυλιστικά – με νέο αμάξωμα και εσωτερική σχεδίαση, χρήση εξαρτημάτων από ανθρακονήματα και ανανεώσιμων πρώτων υλών σε μαζική παραγωγή μεγάλης κλίμακας για πρώτη φορά, βιώσιμη παραγωγή με χρήση πράσινης ενέργειας και ευφυείς ιντερνετικές εφαρμογές.»

Τα βραβεία "BEST CARS" απονέμονται κάθε χρόνο από το περιοδικό "auto motor und sport": είναι από τα σημαντικότερα βραβεία του χώρου του αυτοκινήτου και χαίρουν υψηλής υπόληψης από τους κατασκευαστές. Η ψηφοφορία για τα καλύτερα αυτοκίνητα διεξήχθη για 38η φορά το 2014, με 384 υποψηφιότητες. Συνολικά συμμετείχαν 115.285 αναγνώστες.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ