2014-02-04 07:00:17
Φωτογραφία για Νέο χαράτσι στα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα;
Σύμφωνα με την εφημερίδα όσοι ιδιοκτήτες ή έμποροι ΙΧ έχουν πουλήσει τα οχήματά τους στο εξωτερικό και έχουν κατατεθειμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας τους καλούνται να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την οριστική διαγραφή λόγω εξαγωγής. Το γεγονός αυτό όπως καταλαβαίνεται προκαλεί αναστάτωση στην αγορά αυτοκινήτου.

Εξάλλου σε περίπτωση που κάποιος έχει καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του επιθυμεί να το αποσύρει ώστε να αποκτήσει κάποιο καινούριο μοντέλο καταβάλλοντας χαμηλότερο τέλος ταξινόμησης, μπορεί να το κάνει χωρίς να καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ αν έχουν ήδη κατατεθεί οι πινακίδες του οχήματος και χρειάζεται να μεταφερθεί σε κάποιο κέντρο ανακύκλωσης για οριστική διαγραφή, τότε επίσης θα πρέπει να καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας.

Με βάση όλα αυτά αν κανείς έχει καταθέσει πινακίδες κυκλοφορίας για να το "βγάλει" στο εξωτερικό ή να το διαγράψει οριστικά τότε θα πρέπει να καταβάλει τα Τέλη Κυκλοφορίας, ενώ εξαιρούνται οι περιπτώσεις της απόσυρσης των Ι.Χ. και μόνο...
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ