2012-04-17 23:57:04
Φωτογραφία για Γκόμεζ και φύγαμε για τελικό...
Με γκολ του Γκόμεζ στο 89΄ η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό και πλέον έχει ένα ισχνό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Μπερναμπέου». Ο Ριμπερί στο 17΄ και ο Οζίλ στο 53΄τα άλλα δύο γκολ.

Διοργάνωση: Champions League

Φάση: Ημιτελικός

Αγώνας: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Γήπεδο: «Αλιάνσα Αρίνα»

Η εικόνα του αγώνα:

Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να έχει το προβάδισμα για τον τελικό όπου θα διεξαχθεί στην έδρα της ήθελε η Μπάγερν Μονάχου και γι’ αυτό μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να πετύχει κάποιο γκολ έστω ενόψει του επαναληπτικού στο «Μπερναμπέου».

Στο 17΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ριμπερί και έβαλαν «φωτιά» στις κερκίδες του «Αλιάνσα Αρίνα». Ο Κρόος έκανε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ριμπερί με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας. Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.


Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσα νωρίς. Στο 53΄μετά από εκπληκτική ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο όπου απώλεσε τετ α τετ, ο Οζίλ στην συνέχεια της φάσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα δεν βόλευε καθόλου την Μπάγερν Μονάχου και ανοίχτηκε. Το ματς ήταν πάνω κάτω και το γκολ σε μία από τις δύο εστίες φαινόταν να είναι θέμα χρόνου.

Τελικά αυτό συνέβη στο 89΄ όταν ο Λαμ έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα και ο Γκόμεζ με προβολή έκανε το 2-1 σηκώνοντας όλο το γήπεδο στο πόδι.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ και η Μπάγερν έχει πλέον ένα μικρό προβάδισμα, ενόψει του επαναληπτικού στην Ισπανία.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ (60' Μίλερ), Κρόος, Γκόμες

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Αρμπελόα, Κεντίρα, Οζίλ (68' Μαρσέλο), Τσάμπι Αλόνσο, Ντι Μαρία (79' Γκρανέρο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (83' Ιγουαΐν)

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ