2014-02-04 12:40:32
Φωτογραφία για ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ; ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ... ΨΥΧΟΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ!
Χθες ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε ένα άστοχο όσο και λαϊκίστικο σχόλιο για τις κενές θέσεις στο Καραϊσκάκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), όπου μίλησε για... εκδίκηση και αναφέραμε ότι η πραγματική εκδίκηση είναι το ρεκόρ διαφοράς που μπορεί να πάρει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μόνο που τότε δεν ξέραμε τις... διαστάσεις που μπορεί να πάρει αυτή η διαφορά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί στα... Τάρταρα αν ο πρώην προπονητής του δικαιωθεί και ικανοποιηθούν τα αιτήματά του!

Ποια είναι αυτά;

Συνέχεια στη δικαστική διαμάχη του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει ο Γιώργος Δώνης. Μετά από τη δικαίωσή του από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης και νυν του ΑΠΟΕΛ κατέθεσε αίτημα στο Τακτικό Δικαστήριο, ζητώντας την καταβολή του επιδικασθέντος ποσού και ταυτόχρονα την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Να αναφέρουμε ότι στις 20 Νοεμβρίου το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, σύμφωνα με την οποία επιδικάστηκε στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του ποσό των 800.000 ευρώ. Μετά το πέρας των 60 ημερών από την τελεσιδικία της απόφασης ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε την εκτέλεση της ποινής αλλά και την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.

Έτσι λοιπόν, ο Δώνης αιτήθηκε την αφαίρεση βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και την κατακύρωση αγώνων υπέρ των αντιπάλων ομάδων μέχρι την πλήρη εξόφλησή του και τώρα το Τακτικό Δικαστήριο θα ορίσει δικάσιμο προκειμένου να εξετάσει το εν λόγω αίτημα * Καλή συνέχεια και που είσαι Τζαβέλλα; Καλού κακού μάθε να μετράς σωστά! Όχι τη διαφορά των εισιτηρίων που έχασες ήδη αλλά τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα που είναι για την ώρα στο -14! Πόσο θα φτάσει; Θα φανεί στην πορεία... Το πολικό ψύχος επιδεινώνεται και είναι μπροστά σου!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ