2014-02-04 12:40:33
Φωτογραφία για Συνεχίζει να δοκιμάζει Τούντορ ο Παναθηναϊκός
Νέα παράταση πήρε η παραμονή και δοκιμή του Φραν Τούντορ από τον Παναθηναϊκό με τον νεαρό Κροάτη να παραμένει για μια εβδομάδα ακόμα και να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Για άλλη μια εβδομάδα θα είναι κάτοικος Κορωπίου ο Φραν Τούντορ με τον 19χρονο Κροάτη να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και να παραμένει μέχρι την επόμενη Τρίτη για να δοκιμαστεί από τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του.

Επειδή ο 19χρονος άσος είναι ελεύθερος ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό του ως επαγγελματία μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου και εκμεταλλεύεται όλο το διάστημα που έχει στην κατοχή του έτσι ώστε να πάρει την πιο σωστή απόφαση. 

Ο Τούντορ ειδοποιήθηκε ότι θα συνεχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα για άλλες επτά μέρες και μέσα σε αυτές θα του ανακοινωθεί και η οριστική απόφαση των πράσινων για την απόκτηση του η όχι από το τριφύλλι.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος Κροάτης θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού έως το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα κριθεί και πάλι ανάλογα με την παρουσία του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ