2014-02-04 13:23:09
Φωτογραφία για Αποτιμώνται οι πράξεις 30 και 31 - Συνάντηση με την Εποπτεία θα έχει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Εποπτείας ιδιωτικής Ασφάλισης θα έχει η διοικούσα επιτροπή του... διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Πρόκειται για μία «θεσμοθετημένη» συνάντηση καθώς εποπτεία και ΕΑΕΕ έχουν συμφωνήσει να «τα λένε» ανά τακτά χρονικά διαστήματα , προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα που προκύπτουν και αφορούν για την ασφαλιστική αγορά και τους ασφαλισμένους.

Στην επικείμενη συνάντηση η εφαρμογή των πράξεων του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος θα αποτελέσει αναμφισβήτητα αντικείμενο της συνάντησης καθώς αναμένονται μία σειρά διευκρινήσεων από την πλευρά της Εποπτείας, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί για μία φορά ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω». Όπως ανέφερε στο nextdeal.gr σημαίνων ασφαλιστικός παράγων, όσοι διαμεσολαβούντες περιμένουν να αλλάξουν οι πράξεις, ή ακόμη κάτι να «αποσυρθεί» κάνουν λάθος.

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν και θέματα εφαρμογή της οδηγίας Solvency II που είναι η μεγάλη πρόκληση για την ελληνική ασφαλιστική αγορά καθώς και μία σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
nextdeal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ