2014-02-04 14:36:08
Φωτογραφία για ‘Γλυκές Ρέγγες’
Oι Γλυκές Ρέγγες με αγάπη και μεράκι για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο παρουσιάζουν και τον Φεβρουάριο, παιχνιδιάρικες, απολαυστικές και... ξεκαρδιστικές σκηνές μέσα από μικρές, αυτοτελείς ιστορίες. Κι όλα αυτά, με βάση τη θεατρική έκφραση που υπαγορεύει η αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της ομάδας και που αξίζει ο καθένας να απολαύσει μέσα από τις διαφορετικές σκηνές, που ‘σκαρφίζονται’ οι Γλυκές Ρέγγες.

Πως γίνεται αυτό; Οι θεατές εμπνέουν τους ηθοποιούς δίνοντας τις ιδέες τους για το θέμα της παράστασης -πολλές φορές και για την εξέλιξή της. Την ίδια στιγμή, οι ηθοποιοί χωρίς καμμία προετοιμασία, δημιουργούν διασκεδαστικές σκηνές και ιστορίες, που ...δεν περιγράφονται!

Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, οι Γλυκές Ρέγγες σε κάθε παράστασή τους αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν άμεσα και με επιτυχία, το ρόλο του σεναριογράφου, σκηνογράφου, σκηνοθέτη, ηθοποιού κλπ. προκειμένου οι θεατρικές σκηνές που δημιουργούν να είναι ενδιαφέρουσες, να ψυχαγωγούν το κοινό, αλλά και κάθε φορά, να είναι τελείως –μα, τελείως!- διαφορετικές.


Τις Κυριακές 9 & 23 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, οι Γλυκές Ρέγγες αυτοσχεδιάζουν και πάλι στο Όναρ Rock Café Bar (Φωκίωνος Νέγρη 53, Κυψέλη), σκαρφίζονται διασκεδαστικά παιχνίδια και πλάθουν ξεκαρδιστικές θεατρικές σκηνές. Μην χάσετε την ‘μοναδική’ εμπειρία, όπου οι Γλυκές Ρέγγες θα αυτοσχεδιάσουν με αγάπη μόνο για εσάς!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι Γλυκές Ρέγγες αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλόπουλο, N. Αγγελοπούλου, Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αχλάδα: Αλλάζει όψη η πλατεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αχλάδα: Αλλάζει όψη η πλατεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ