2014-02-04 17:01:11
Φωτογραφία για Μεξικό: Δεύτερο κρούσμα θανάτου μποξέρ μετά από αγώνα
Ο Μεξικανός πυγμάχος, Όσκαρ Γκονζάλες, πέθανε σε ηλικία 33 ετών από αιμορραγία στο στέλεχος του εγκεφάλου, μετά την... ήττα με νοκ-άουτ σε αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Πόλη του Μεξικού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

«Η καρδιά ενός μεγάλου πολεμιστή του ρινγκ σταμάτησε να χτυπάει. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε η ιστοσελίδα των «Canelo Promotions». Ο πυγμάχος βγήκε αναίσθητος από το ρινγκ στο 10ο γύρο ενώ αντιμετώπιζε τον Ζεσούς Γκαλίθια. Τις τελευταίες 24 ώρες νοσηλεύτηκε στην εντατική του νοσοκομείου «Εσπανιόλ», ενώ την Κυριακή μέρος του εγκεφάλου λειτουργούσε και έδειχνε σημεία ζωής.

Τελικά, ο θάνατός του επήλθε στις 13:50. Ο Γκονζάλες, με καταγωγή από την πόλη Τέπιτς και παρατσούκλι «το φάντασμα», είχε απομακρυνθεί από την παλαίστρα με φορείο, μετά την δραματική κατάρρευσή του. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνδέθηκε μηχανικά με αναπνευστήρα.

Η σορός του θα μεταφερθεί στο Τέπιτς, πρωτεύουσα της πολιτείας της Ναγιαρίτ, ύστερα από συμφωνία με τους γονείς του και την σύζυγό του, Μαρία Αβάλος. Ο θάνατος του Γκονζάλες είναι ο δεύτερος που καταγράφεται στο Μεξικό μετά τις 22 Οκτωβρίου 2013.

Τότε είχε χάσει την ζωή του ο μόλις 26χρονος, Φρανσίσκο Χαβιέρ «Φράνκι» Λεάλ, μετά από την ήττα με νοκ-άουτ από τον Ραούλ Χιράλες, σε μια αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στις ΗΠΑ. Ο Λεάλ είχε εκπνεύσει μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ