2014-02-04 17:45:09
Φωτογραφία για Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αν το χάσει η Μάντσεστερ Σίτι»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει να δείχνει αδιάφορος για την κούρσα του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά το... σπουδαίο «διπλό» της Τσέλσι στο «Etihad» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στάθηκε στην ωριμότητα και την εξέλιξη των παικτών του. «Θα ήταν χαζό να βάλουμε… πούλμαν μπροστά από την εστία» είπε.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, με γκολ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης και έχοντας τρία δοκάρια, επικράτησαν με σκορ 1-0 των «πολιτών», υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2010 που η Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει μπροστά στο κοινό της!

Παρά τα όσα έδειξε η Τσέλσι, τη βαθμολογική της θέση και τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ζοσέ Μουρίνιο προτίμησε να δει την… ουσία και όχι να μιλήσει για την κατάκτηση του ρετιρέ της Πρέμιερ Λιγκ.

«Στην επόμενη προετοιμασία για τη νέα σεζόν, θα μπορώ υπεύθυνα να πω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι πλέον έχουμε ωριμάσει. Θα μπορούμε να πούμε ότι θα διεκδικήσουμε τον τίτλο στα ίσια.

Φέτος, όλα έχουν να κάνουν με την εξέλιξή μας σαν ομάδα» ήταν τα λόγια του «special one» που ερωτηθείς για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να φτάσει στον τίτλο, απάντησε: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αν το χάσει η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ, δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια πάνω στην εξέλιξή της σαν ομάδα και είδατε ότι φέτος καταφέρνει να διεκδικήσει τον τίτλο. «Ό,τι κάνουμε εμείς φέτος, το έχει κάνει η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια. Έχτισε σε ένα σύνολο και τώρα είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της».

Ο Μουρίνιο, θέλησε να απαντήσει και σε όσους πίστευαν πως οι «μπλε» θα παρατάσσονταν με αμυντικό προσανατολισμό κόντρα στη Σίτι, προκειμένου να…γλιτώσουν: «Θα ήταν χαζό από μέρους μας να έρθουμε στην έδρα της Σίτι και να παίξουμε αμυντικά ευελπιστώντας πως θα πάρουμε τη νίκη με την τύχη. Όλα είναι θέμα εξέλιξης και ωριμότητας του παιχνιδιού μας».
england365.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ