2014-02-04 17:46:09
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ
Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό εντός έδρας, οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πήραν τη νίκη με 3-0.

Γεγονός στο οποίο στάθηκε σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» και ο Γερμανός τεχνικό, αφού έμεινε ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση και τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε για γκολ. Κάναμε αρκετές αλλαγές στην ομάδα, σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό, ήταν σημαντικό αυτό να το κάνουμε γιατί ορισμένοι παίκτες ήταν αρκετά κουρασμένοι και έπρεπε να τους ξεκουράσουμε.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, τα παιδιά που αγωνίστηκαν έκαναν πολύ καλή δουλειά και είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Βγάλαμε το στιλ που θέλαμε στο γήπεδο και σημειώσαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και παραπάνω».

Όσον αφορά για τον ερχόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο και αν έχουν τσεκάρει τον προσεχή αντίπαλο, ο Στορκ σχολίασε: «Έχουμε δει τον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω θα είναι ένα δυνατό ματς και βρίσκεται τώρα σε καλή κατάσταση και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε αρκετά καλά για να μπορέσουμε να... χτυπήσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ