2014-02-04 22:46:17
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!
Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει εκ νέου επίπεδο με την συμμετοχή του στο «International Champions Cup»!

Οι ερυθρόλευκοι θα είναι στον ίδιο όμιλο με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα γίνει στις 26 Ιουλίου με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ στο Σικάγο (18:00 τοπική ώρα). Θα ακολουθήσουν στις 30 Ιουλίου το Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός (Νέα Υόρκη, 21:00 τοπική ώρα) και στις 2 Αυγούστου το Μίλαν-Ολυμπιακός (Τορόντο, 14:00 τοπική ώρα). Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο στάδιο «Sun Life» στο Μαϊάμι.

Η κάθε ομάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", θα καταλύσει σε διαφορετικό προπονητικό κέντρο, όπως για παράδειγμα η Λίβερπουλ στη Βοστώνη. Η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη βγάλει πακέτα εισιτηρίων και ειδικές προσφορές για όλους τους αγώνες. Ως προς τις τιμές για τον τελικό, για τον οποίο έχουν προβλεφθεί και ειδικές ζώνες (δείτε ΕΔΩ), αυτές θα ξεκινούν από τα 40 δολάρια και θα φτάνουν έως και τα 300. Ωστόσο όσο νωρίτερα κάνει κάποιος την κράτησή του μέσω του site (δείτε ΕΔΩ) που υπάρχει ειδικά για αυτόν λόγο τόσο πιο καλές τιμές μπορεί να βρει και για τον τελικό αλλά και για τα ματς των ομίλων.


Η περσινή διοργάνωση στην οποία φιναλίστ ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι είχε μέσο όρο εισιτηρίων 44.000. Με άλλα λόγια υπήρχε πολύ μεγάλη απήχηση για το τουρνουά. Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τα ματς των γκρούπ αλλά και για τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Σχετικά με το κομμάτι των μεταδόσεων τα κανάλια Fox, Fox Sports1, Fox Sports 2 και Sky Sports έχουν αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων. Μεταδόσεις θα υπάρχουν εκτός από τις ΗΠΑ σε Αγγλία, Ιρλανδία και γενικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ έχουν αρχίσει συζητήσεις και με άλλα ευρωπαϊκά δίκτυα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ