2014-02-04 22:39:18
Φωτογραφία για O Θρύλος και οι γίγαντες...
Ψηλά στην λίστα της ελίτ των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών δυνάμεων σκαρφαλώνει διαρκώς ο Ολυμπιακός, όπως φανερώνει και η είδηση της συμμετοχής του συλλόγου στο International Champions Cup 2014!

Εκεί όπου θα δώσουν το παρών και ομάδες όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα και Λίβερπουλ.

Το σπουδαίο αυτό τουρνουά θα διεξαχθεί σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ. Οι οκτώ συνολικά ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους και θα αναμετρηθούν στα αμερικάνικα γήπεδα. Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ και Φοίνιξ είναι μερικές από τις πολιτείες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του International Champions Cup 2014.

Τα παιχνίδια θα διαρκέσουν από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, όπου το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

 

"Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ! Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη", τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος.


Στην επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης (4/2) στην Φλόριντα, έδωσε το παρών ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών, Πιερ Ισά, ο οποίος υποστήριξε τα εξής:

"Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς, την ομάδα του Ολυμπιακού, το να βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι το να δείξουμε την καλύτερη εικόνα για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ".

 

Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν περισσότερες πληροφορίες γνωστές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, σχετικά με το  International Champions Cup.

Παράλληλα, πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και για τη διάθεση εισιτηρίων θα μπορεί να βρει κανείς στη διεύθυνση "www.internationalchampionscup.com".

 http://www.sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ