2012-04-18 01:21:39
Φωτογραφία για Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ η Αννα Φιλίνη
Την αποχώρησή της από την Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε με επιστολή της ητέως βουλευτής και νυν αντιδήμαρχος Αθηναίων κυρία Αννα Φιλίνη. 

Η κυρία Φιλίνη κατηγορεί τη ΔΗΜΑΡ ότι εγκατέλειψετις αριστερές καταβολές της και μετατράπηκε σε σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα πουστεγάζει αποτυχημένους πολιτικούς της περιόδου του εκσυγχρονιστικού ΠαΣοΚ.Αναλυτικά η επιστολή της κυρίας Φιλίνη: 

«Οι εξελίξεις που αφορούν τη ΔΗΜΑΡ τιςτελευταίες εβδομάδες αποτελούν απόδειξη ότι η αρχική «διεύρυνση» με βουλευτέςτου ΠαΣοΚ τώρα πια έχει οδηγήσει σε πλήρη μετάλλαξη της πολιτικής φυσιογνωμίαςπου αρχικά εξαγγέλθηκε. Έτσι σήμερα πια δίνει στέγη σε συντηρητικές και αποτυχημένεςπολιτικά ομάδες της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από το λεγόμενο''εκσυγχρονιστικό'' ΠΑΣΟΚ, μιας περιόδου διακυβέρνησης που επισώρευσε σειράσημαντικών προβλημάτων στα δημόσια οικονομικά και τη διοίκηση, τους θεσμούς καιτην κοινωνία και το αποτύπωμα των επιλογών και πρακτικών της ήταν καθοριστικόγια τη σημερινή κρίση.


Άλλωστε κύρια επιδίωξη της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα μετις δηλώσεις της ηγεσίας της, έχει καταστεί η ανασυγκρότηση του χώρου τηςσοσιαλδημοκρατίας, στην οποία πλέον εντάσσεται με σαφή απομάκρυνση από τιςαριστερές καταβολές της. 

Είναι φυσικό μέσα σε ένα τέτοιο κομματικόπλαίσιο να μην χωρούν οι οποιεσδήποτε αριστερές φωνές και ως εκ τούτου ναεφαρμόζονται και πρακτικές αποκλεισμού τους . Λυπούμαι που άργησα να αντιληφθώαυτή την πορεία μετάλλαξης. Αδυνατώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της ΚΕ και τουκόμματος».
πηγη:tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ