2012-04-18 01:41:56
Φωτογραφία για Κάουτ: «Θα σκοράρω στον τελικό κυπέλλου»
Κάουτ: «Θα σκοράρω στον τελικό κυπέλλου» 17/4/2012

Περήφανος που θα βρεθεί για τρίτη φορά σε τελικό μιας διοργάνωσης με τη φανέλα της Λίβερπουλ και συγκεκριμένα στο κύπελλο Αγγλίας, δήλωσε ο Ντιρκ Κάουτ. Ο Ολλανδός επιθετικός, παράλληλα, παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι θα συνεχίσει το δικό του σερί... σκοράροντας σε ένα ακόμα κρίσιμο ματς.

Ο Ολλανδός επιθετικός στα 6 χρόνια που βρίσκεται στο «Άνφιλντ», έχει παίξει και στους δύο τελικούς που έχουν συμμετάσχει οι «reds», στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2007 και στο Κάρλινγκ Καπ φέτος, πετυχαίνοντας γκολ ισάριθμες φορές.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που θα αγωνιστώ για Τρίτη φορά σε έναν τελικό με την Λίβερπουλ μετά από εκείνους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κάρλινγκ Καπ. Θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω την αξία μου, πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ σε τελικό», τόνισε ο 31χρονος διεθνής στη «Liverpool Echo».

«Ήταν αρκετά απογοητευτικό που δεν κατάφερα να παίξω κόντρα στην Έβερτον στον ημιτελικό. Ωστόσο υπήρξαν σημαντικές στιγμές για μένα στη διαδρομή μας στο κύπελλο, όπως κυρίως το γκολ που πέτυχα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε στο τέλος ο Κάουτ.
www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ