2012-04-18 01:46:15
Φωτογραφία για Κάρολ: «Να ξεκινάω κάθε παιχνίδι»
Κάρολ: «Να ξεκινάω κάθε παιχνίδι» 17/4/2012

Την επιθυμία του να αγωνίζεται σε περισσότερα παιχνίδια ως βασικός εξέφρασε ο Άντι Κάρολ. Ο Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, με την Μπλάκμπερν για το πρωτάθλημα και την Έβερτον για το Κύπελλο, σκοράροντας μάλιστα και τα δυο νικητήρια γκολ των «κόκκινων».

«Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου ότι αν ξεκινάω σε περισσότερα παιχνίδια θα σκοράρω και πιο συχνά. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό όταν κάθομαι στον πάγκο και μπαίνω ως αλλαγή τα τελευταία δέκα λεπτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάρολ.

Ωστόσο η μέχρι στιγμής πορεία του στην Λίβερπουλ δεν είναι η ιδανικότερη για τον πιο ακριβοπληρωμένο Βρετανό ποδοσφαιριστή, καθώς σε 51 εμφανίσεις του με τους «κόκκινους» έχει πετύχει 10 γκολ.

Ο 23χρονος σέντερ φορ, όμως, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πιστεύει ότι μπορεί να παίζει στην αρχική ενδεκάδα. «Αυτό που θέλω είναι να είμαι στους βασικούς σε κάθε παιχνίδι. Όταν δεν γίνεται αυτό χάνω και την αυτοπεποίθησή μου», συμπλήρωσε.


Αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι έχει αλλάξει και τον τρόπο ζωής του, από την ώρα που μεταγράφηκε στην Λίβερπουλ και πλέον δεν πίνει, όπως είχε δηλώσει γι’ αυτόν ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Φάμπιο Καπέλο.

«Το παρελθόν μου είναι παρελθόν. Έχω αλλάξει από την ώρα που ήρθα στο Άνφιλντ. Το αγαπώ αυτό το μέρος. Κάποιοι θα πουν ότι με βλέπουν έξω να πίνω. Αυτό δεν είναι αλήθεια και το ξέρουν η οικογένειά μου και η ομάδα. Πλέον κάθομαι μόνο μέσα στο σπίτι», ήταν τα λόγια του Κάρολ.
www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαλοτέλι: «Θα αλλάξω»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαλοτέλι: «Θα αλλάξω»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ